Министерският съвет освободи Борис Михайлов от длъжността изпълнителен директор на

...
Министерският съвет освободи Борис Михайлов от длъжността изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Румен Спецов отново става шеф на НАП

Министерският съвет освободи Борис Михайлов от длъжността изпълнителен шеф на Националната организация за приходите (НАП) заради утежняване на събираемостта на приходите от Данък добавена стойност. Това оповестиха от държавната пресслужба. 

За началник на Агенцията е назначен още веднъж Румен Спецов. Той  е висококвалифициран специалист с дълготраен опит в Националната организация за приходите и в региона на данъчната политика и законодателство, както и отбраната на националната сигурност.

Завършил е Стопанската академия " Д. А. Ценов " – Свищов със специалности " Икономика и търговия " и " Вътрешен финансов надзор ", Академията на Министерството на вътрешните работи със компетентност " Защита на националната сигурност ".

В интервала 2001 – 2015 година е заемал разнообразни експертни и управителни длъжности в Националната организация за приходите. Професионалният му опит е обвързван с разбор и следствие на данъчни измами, оценяване на риска на комерсиалните браншове, взаимна работа с ДАНС, прокуратурата и задгранични партньорски организации и служби. Бил е съветник в региона на финансите и данъчното законодателство. От м. май 2021 година до м. август 2022 година заема длъжността изпълнителен шеф на Националната организация за приходите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР