Министерският съвет назначи за изпълнителен директор на Националната агенция за

...
Министерският съвет назначи за изпълнителен директор на Националната агенция за
Коментари Харесай

Новият шеф на НАП е шампион по културизъм

Министерският съвет назначи за изпълнителен шеф на Националната организация за приходите Румен Спецов. Аргументът за отстраняването на досегашния началник Галя Димитрова и несправяне със отговорностите.

От Министерски съвет показаха Румен Спецов като висококвалифициран специалист с над 10 години опит в Национална агенция за приходите , както и с експертиза в региона на данъчната политика и законодателство и отбраната на националната сигурност. През последните години е съветник в региона на финансите и данъчното законодателство.



Завършил е Стопанската академия „ Д.А. Ценов “-Свищов, със специалности „ Икономика и търговия “ и „ Вътрешен финансов надзор “, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със компетентност „ Защита на националната сигурност “.

В интервала 2009 - 2015 година е работил в Централното ръководство на Национална агенция за приходите, а от 2001 година до 2006 година е работил в Териториална дирекция на НАП-Добрич. През последните години е съветник в региона на финансите и данъчното законодателство.

Освен икономист обаче Румен Спецов е и нееднократен първенец по културизъм с над 20-годишен стаж в спорта.



Участва на голям брой шампионати в България. Вицерепубликански първенец е през 2009 година, 2014 година и 2015 година Републикански първенец по културизъм за ветерани е през 2014 година и 2015 година

Медалист е от редица влиятелни шампионати. Подпомага интензивно подготовката на състезатели в разнообразни категории, класирали се на призови места в България и чужбина. Персонален и онлайн треньор. Лицензиран арбитър към Българска федерация по културизъм и фитнес и един от тримата треньори в първото фитнес риалити, предавано по Българска национална телевизия HD – „ Супер Промяна 2 “ (2016).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР