Министърката на туризма Николина Ангелкова проведе среща с бившия премиер

...
Министърката на туризма Николина Ангелкова проведе среща с бившия премиер
Коментари Харесай

Ангелкова и Симеон Сакскобургготски заедно ще популяризират българския туризъм

Министърката на туризма Николина Ангелкова организира среща с някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски, с който разискаха благоприятни условия за разпространение на дестинация България като сигурна и гостоприемна страна, предлагаща извънредно разнородни условия за туризъм.

Сакскобургготски изрази безапелационната си увереност, че страната ни има изключителни естествени и културно-исторически дадености и с позитивизъм и гостолюбие от бизнеса, локалните управляващи, страната и на всички работещи в туризма дружно можем да реализираме сериозен напредък в бранша.

Ангелкова подчертава, че броят на туристите и нарастването на приходите са значими, само че също толкоз значимо е страната ни да демонстрира първокласен артикул и персонално отношение към всеки екскурзиант. Следим деликатно посредством системата ЕСТИ и проучваме профила на туристите, които идват на отмора в страната ни, извънредно значимо е да се фокусираме върху хората, които се връщат тук през идващите години. За предходната година страната ни е била посетена от над 9,3 млн. задгранични посетители, което е растеж от 0,4 на 100. Министърката сподели още, че работим за разширение на дейните сезони с балнео и спа, културно-исторически и винено-кулинарен туризъм посредством основаните 27 тематични дестинации. В тях са включени към 170 български общини.

"Обслужването и грижата за гостите е извънредно значимо, не трябва да има недостиг от усмивки в туризма ", разяснява Сакскобургготски и изрази мнение, че популяризацията на положителните условия за зимен туризъм у нас е изключителна опция за хора от другия завършек на Европа да дойдат у нас и да комбинират ски почивка с други форми на туризъм и най-много да се срещнат с богата ни просвета.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР