Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова

...
Министърът за Българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова
Коментари Харесай

Лиляна Павлова подписа споразумение за спонсорство с голяма автомобилна компания

Министърът за Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз Лиляна Павлова подписа през днешния ден в НДК съглашение за спонсорство с "БМВ ФЕРТРИЙБС " ГМБХ България, представлявано от шефа на компанията Александър Миланов, заяви пресцентърът на министерството.

С контракта за партньорство се дават два електрически автомобила BMW i3 за потребностите на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

„ Без партньорствата Българското председателство нямаше да има всички тези благоприятни условия да показа страната по най- положителния метод “, сподели министър Павлова. Тя благодари на компанията за препоръчаното съдействие и акцентира, че с приемането на „ зелените “ коли поддържа напъните за по-чист въздух и природа, което е и един от целите на Българското председателство.



Електромобилите ще бъдат извънредно потребни за навременното осъществяване на всички планове, от двете дирекции на министерството, които се грижат за организирането и провеждането на събитията по време на Българското председателство.

„ BMW Group България отдава дължимото на значимата роля, която България играе по време на ротационното председателство на Съвета на Европейския съюз. Като част от световна компания ние бихме желали да подкрепим ползотворната работа на европейските институции, а като българска компания бихме желали да подкрепим работата на министерство за Българското председателство в устрема им да демонстрират всекидневно на гостите на столицата качествата на страната и народа ни “, сподели шефът на BMW Group България Александър Миланов при даването на колите на министерството за Българското председателство.

Дори и в производството на тези коли са вложени единствено зелени сили. Те не отделят никакви нездравословни излъчвания и миризма и са напълно безшумни, което ги прави комфортни и безвредни за всекидневно потребление в градска среда, акцентира представителят на BMW за България.

Автомобилите предоставени за задачите на Председателството са BMW i3 BEV 94 Ah, с външен цвят надлежно наследник металик Protonic Blue с акцент Frozen Grey и Capparis White с акцент BMW i Blue. Те са оборудвани с новаторската система за електрическо задвижване BMW iDrive и голям брой новаторски функционалности и технологии за подкрепяне на лидера.


Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР