Министърът посочи, че това ще бъде направено в рамките на

...
Министърът посочи, че това ще бъде направено в рамките на
Коментари Харесай

Тагарев: България трябва да окаже помощ на Украйна, за да освободи окупираните си територии

Министърът уточни, че това ще бъде направено в границите на съюзните решения и прецизно осъществяване на решенията на Народното събрание.

" Няма по какъв начин, до момента в който до нашите граници е толкоз мощна страна като Русия и тя атакува суверенна страна, това да води до някаква сигурност. Сигурност ще има, когато и последният окупатор напусне Украйна. Трябва да окажем помощ на Украйна да продължи своята контраатака ", разяснява Тагарев.

По думите му би трябвало да бъдат продължени напъните в укрепването на отбранителните качества на страната. Тагарев съобщи, че няма никакви отрицателни планове в държавното управление във връзка с хората в защитата.

Тагарев ще обърне внимание и на въпроса за гражданско-военните връзки. Според него е изключително очевидно, че има съществени провокации в гарантирането на демократичните гражданско-военни връзки.

Бившият длъжностен министър на защитата Димитър Стоянов съобщи, че в никакъв случай не е служил на друга страна, в никакъв случай не е служил на другарски кръгове и над 30 години с чест и горделивост е носил униформа.

" Никога не съм служил на друга страна и постоянно съм носил униформата с чест и горделивост. Не съм служил на другарски кръгове, само че съм служил за другарски кръгове, тъй като всичките ми другари са в армията ", сподели Стоянов.

Тодор Тагарев уточни, че в идващите дни ще показа екипа си и целите на министерството.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР