Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров отбеляза приноса

...
Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров отбеляза приноса
Коментари Харесай

Лавров хвали приноса на Фидел Кастро за формиране на справедлив световен ред

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров означи приноса на Фидел Кастро , който година, за образуването на съвременен, обективен международен ред , оповестява ТАСС.

" Ние се срещаме постоянно , това е потребно за поддържането на нашите специфични връзки ", сподели той, започвайки диалози с кубинския вицепремиер Рикардо Кабрисас в сряда.

" К уба и Русия имат най-искрените, топли, човешки връзки . Пет години от гибелта на Фидел Кастро, не можем да не си напомним приноса, който той направи за и Карибите, само че и в света като цяло ".

Лавров напомня, че Русия и Куба са " най-близките съдружници " в Организация на обединените нации. " Ние координираме дейностите си по интернационалния дневен ред... Днес имаме още една доста добра опция да забележим по какъв начин се движим в областите, които бяха разпознати от нашите водачи като цели ".
 Блинкън: Куба да не заплашва опозицинери
Блинкън: Куба да не заплашва опозицинери

Съединени американски щати ще се намесят в отбрана на инакомислещи

Лавров осъжда продължаващите опити на външни сили да дестабилизират вътрешнополитическата обстановка на " Остров Свободата ".

" Лавров изрично осъди непрестанните опити на външни сили да дестабилизират вътрешнополитическата обстановка на Остров на Свободата по линия на " цветни революции ". Те показаха готовността си да продължат да оказват всестранна поддръжка на Куба в сходство с тесните другарски връзки сред страни и нации ", оповестява съветското външно министерство.

Страните в обичайните за двустранните връзки, по поверителен и градивен метод, са разискали настоящи въпроси за подсилване на руско-кубинското стратегическо партньорство в политическата, търговско-икономическата, културната и филантропичната сфера.

" Беше доказана твърдата позиция на двете страни във връзка с неприемливостта на потреблението на е дностранни санкционни ограничения в нарушаване на Устава на Организация на обединените нации и общопризнатите правила и правила на интернационалното право ".
 Куба разрешила на водача на опозицията да избяга, с цел да не се трансформира в знак на митингите, отряза му връзките
Куба разрешила на водача на опозицията да избяга, с цел да не се трансформира в знак на митингите, отряза му връзките

" Режимът трябваше да ме заглуши, да ме трансформира в нечовек "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР