Министърът на здравеопазването на Омска област Александър Мураховски, който изчезна

...
Министърът на здравеопазването на Омска област Александър Мураховски, който изчезна
Коментари Харесай

Откриха министъра на здравеопазването на Омск жив и здрав

Министърът на опазването на здравето на Омска област Александър Мураховски, който изчезна на 7 май в гора в регион Болшеуковски, беше открит жив, заяви пресслужбата на районното държавно управление пред кореспонденти в понеделник, предава ТАСС.

„ Министърът на опазването на здравето на Омска област Александър Мураховски излезе при хората в региона на село Басли. Той е в обикновено положение. Сега той е на обзор в болница в Болшеуковския регион “, се споделя в известието. Според източник на ТАСС в службите за незабавна помощ Мураховски е излязъл от гората на 32 км от село Поспелово.

Министерството на здравеопазването на района удостовери, че Мураховски, който е шеф на болничното заведение в Омск, където е признат в началото Алексей Навални, е откаран в централната районна болница на региона Болшеуковски. „ Той беше откаран в централната районна болница на регион Болшеуковски в Омска област. По предварителни данни министърът се усеща приемливо “, съобщи министерството, като означи, че по-подробна информация за положението му ще бъде предоставена по-късно.

На 7 май Мураховски отпътува за гората с високопроходим джип от ловна база в село Поспелово, област Болшеуковски, област Омск. Около ден познатите на чиновника го издирваха сами, след което се обърнаха към полицията. В резултат на издирвателни действия в неделя е открито ATV на 6,5 км от ловната база, самият мъж не е бил в него.

В интервенцията по издирването са били ангажирани към 100 души - това са също служители на реда, Росгвардия, Министерството на изключителните обстановки и доброволци. Търсенето е било усложнено от сложен терен с блатисти региони. Източник от локалното държавно управление сподели пред ТАСС, че локалните поданици са видели мечки в гората, където министърът е липсващ.

49-годишният Александър Мураховски оглавява Министерството на здравеопазването в Омск в края на 2020 година Преди назначението му на тази служба той беше основен доктор на незабавната болница № 1 в Омск. Като основен доктор той е служил и като заместител на Общинския съвет на Омск, бил е член на фракцията „ Единна Русия “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР