Министърът на здравеопазването на ФРГ Йенс Шпан коментира ситуацията с

...
Министърът на здравеопазването на ФРГ Йенс Шпан коментира ситуацията с
Коментари Харесай

Германският здравен министър: Ваксинациите няма да предотвратят третата вълна на COVID-19

Министърът на опазването на здравето на Федерална Република Германия Йенс Шпан разяснява обстановката с COVID-19 в страната след почивните дни за Великден, който католиците отпразнуваха на 4 април. Съгласно думите на политика от ХДС, имунизациите няма да предотвратят третата вълна на пандемията в страната, отбелязва изданието Der Spiegel. „ Ваксинациите не предотвратяват третата вълна, тя се разраства “, призна федералният здравен министър, представен от " Фокус ".
В понеделник той посети център за имунизация във федералната столица и дружно с берлинския сенатор по опазване на здравето Дилек Калайци (ГСДП) и благодари на помощниците от всички имунизационни центрове в Германия, които са били принудени да работят по време на празника.
 Борисов към здравните управляващи: Докато се сформира ново държавно управление, си гледайте уговорката Борисов към здравните управляващи: Докато се сформира ново държавно управление, си гледайте уговорката
Докато се сформира другото държавно управление, значимо е всеки ден да си гледаме уговорката, обещахме българите да имат най-хубавите ваксини. То...
Шпан разказа обстановката в отделенията за интензивно лекуване и в клиниките като тревожна предвид на възходящото натоварване върху болничните заведения. Според регистъра на Асоциацията на лекарите, броят на инфектираните с ковид хора, лекувани в отделенията за интензивно лекуване, се е нараснал до над 4000 през последния уикенд.
„ Трябва да пресечем тази трета вълна дружно и да понижим контактите. Особено в частния бранш, в учебните заведения, на работното място, където е допустимо “, прикани Шпан. Страни като Чили, Англия и Съединени американски щати, където огромна част от популацията към този момент е имунизирано, демонстрираха, че рестриктивните мерки за контакти към момента са нужни като мярка, добави още министърът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР