Министърът на здравеопазването Мат Ханкок заяви, че британското правителство е

...
Министърът на здравеопазването Мат Ханкок заяви, че британското правителство е
Коментари Харесай

Британският здравен министър: Вдигането на ограничителните мерки може да бъде отложено

Министърът на опазването на здравето Мат Ханкок съобщи, че английското държавно управление е „ отворено “ за концепцията да отсрочи цялостното повдигане на ограничаващите ограничения в Англия на 21 юни, стига това да е належащо.

Самата дата е заложена от Борис Джонсън, само че все по-големият брой случаи на заразяване с „ Делта “ (индийския вариант) и мнението на учените, че не би трябвало да се избързва, слага желанието на английския министър председател под въпрос.

При цялостно повдигане на ограничаващите ограничения ще паднат и всички законови ограничавания за обществените контакти. Нощните клубове ще бъдат отворени, ще паднат рестриктивните мерки за представления, сватби и други обществени събития.

В шоуто на Андрю Мар по Би Би Си Ханкок добави, че държавното управление ще проучва данните още една седмица и тогава ще бъде взето решение. На въпроса дали някои от ограниченията – да вземем за пример носенето на маски и работата от у дома ще останат след повдигането на рестриктивните мерки – английският министър съобщи, че сходно нещо не е изключено.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР