Министърът на Здравеопазването Кирил Ананиев присъства днес на открит медицински

...
Министърът на Здравеопазването Кирил Ананиев присъства днес на открит медицински
Коментари Харесай

Министър Ананиев присъства на открит медицински съвет в УМБАЛ „Света Марина“ -Варна 


Министърът на Здравеопазването Кирил Ананиев участва през днешния ден на открит медицински съвет в УМБАЛ „Света Марина“ в морската столица, осведоми dnesplus.bg В тази връзка, ето какво показа в обществената мрежа фейсбук доктор Янко Станев – Зам. ръководител на Общински съвет-Варна:
„Няма нещо по-хубаво от Медицината и добрините, които тя прави. Във Варна комплексната работа на ВМИ и болница „Св. Марина“, издигна благоприятни условия за лекуване на болните, на европейско равнище. Открития медицински съвет на болница „Св. Марина“ бе почетен от Министъра на Здравеопазването господин Ананиев, Областният шеф господин Стоян Пасев, Кметът на Варна господин Иван Портних. Министър Ананиев поздрави цялата здравна общественост за свършената работа и съобщи, че чака скоро не българите да вървят в чужбина, а чужденците да идват да се лекуват във Варна.

Поздравявам Ректорът на ВМИ проф. Красимир Иванов, шефа на „Св. Марина“ проф. Игнатов и всички лекари, сестри и работещи в техните екипи, за техните старания и триумфи в благородната им работа. Това, което се прави във ВМИ и „Св. Марина“ през днешния ден, ще отеква в бъдещето.“
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР