Министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу заяви, че 176 души

...
Министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу заяви, че 176 души
Коментари Харесай

176 задържани за ден при спецоперации за борба с наркотиците...

Министърът на вътрешните работи Сюлейман Сойлу съобщи, че 176 души са били арестувани и са иззети 26 кг наркотични субстанции по време на интервенции, извършени от отдела за битка с наркопрестъпленията на истанбулската полиция в цялата провинция в петък.

Сойлу направи изказване в своя формален акаунт в Туитър по отношение на „ Операция Rooting “, приветствайки работата на полицейския личен състав, работещ в дирекцията за битка с наркопрестъпленията на истанбулската полиция.

„ Продължете до цялостно премахване на тази злина. Нашата дирекция за битка с наркотични закононарушения в провинция Истанбул конфискува 26 кг наркотични субстанции и 84 325 хапчета екстази/каптагон, като общо 176 души бяха арестувани след интервенции в Истанбул на 12 януари. “

Последната истанбулска интервенция за битка с опиатите следва националните акции, извършени сред 2-8 януари в Коджаели, Маниса, Кахраманмараш и Денизли. Мащабна интервенция за битка с опиатите, извършена под наблюдението на вътрешното министерство, беше подхваната и в западния град Ушак във вторник, при която бяха арестувани 120 обвинени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР