Министърът на вътрешните работи на Съединените американски щати Райън Зинк

...
Министърът на вътрешните работи на Съединените американски щати Райън Зинк
Коментари Харесай

Обвиниха вътрешния министър на САЩ в злоупотреба с бюджетни средства

Министърът на вътрешните работи на Съединените американски щати Райън Зинк е нарушил разпоредбите за бюджетните разноски като е разрешил на брачната половинка си Лолита и други членове от фамилията да употребяват държавния автопарк за персонални цели, написа в доклад на финансовата ревизия на министерството, оповестен в четвъртък.

" Установихме, че брачната половинка на Зинк и други членове на фамилията му от време на време са пътували с него в държавни коли ", се споделя в доклада. В документа се отбелязва, че администрацията на американското Министерство на вътрешните работи е била наясно със съществуващите забрани, само че " понякога е одобрявала пътуванията на роднините на Зинк ", с което също е нарушила наредбите.

През 2017 година Зинк е направил в допълнение нарушаване като е отпътувал на отмора със брачната половинка си в Турция и Гърция, където е употребявал за защита служител на реда и което е коствало на американската хазна към 25 хиляди $. Докладът обаче опроверга оповестената в някои медии информация за това, че една от служителките в министерството е напуснала, защото й е било възлагано да разхожда кучето на Зинк.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР