Министърът на вътрешните работи на Съединените американски щати Райън Зинк

...
Министърът на вътрешните работи на Съединените американски щати Райън Зинк
Коментари Харесай

Вътрешният министър на САЩ хванат в злоупотреби

Министърът на вътрешните работи на Съединените американски щати Райън Зинк е нарушил разпоредбите за бюджетните разноски като е разрешил на брачната половинка си Лолита и други членове от фамилията да употребяват държавния автопарк за персонални цели, написа в доклад на финансовата ревизия на американското вътрешно министерство, съобщи БГНЕС
" Установихме, че брачната половинка на Зинк и други членове на фамилията му от време на време са пътували с него в държавни коли ", се споделя в доклада. В документа се отбелязва, че администрацията на американското Министерство на вътрешните работи е била наясно със съществуващите забрани, само че " понякога е одобрявала пътуванията на роднините на Зинк ", с което също е нарушила наредбите.
През 2017 година Зинк е направил в допълнение нарушаване, като е отпътувал на отмора със брачната половинка си в Турция и Гърция, където е употребявал за защита служител на реда и което е коствало на американската хазна към 25 хиляди $.
Докладът обаче опроверга оповестената в някои медии информация за това, че една от служителките в министерството е напуснала, защото ѝ е било възлагано да разхожда кучето на Зинк. Тя акцентира, че е разхождала кучето само по лично предпочитание, а е напуснала, защото " не е получила мечтаното покачване ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР