Министърът на вътрешните работи Младен Маринов приветства участниците в Седмата

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов приветства участниците в Седмата
Коментари Харесай

Министър Маринов: Добрият социален диалог е важен за всички нас

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов приветства участниците в Седмата постоянна Национална конференция на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи, оповестиха от пресцентъра на вътрешното ведомство, представени от Novini.bg.

В непрестанен добър разговор постигнахме много – покачваме равнището на общественото и материално-техническо застраховане на чиновниците, обсъждаме законодателни начинания, дружно работим за образуването на престижа на Министерство на вътрешните работи в обществото. Има още какво да се желае, само че мисля, че посоката е вярна, съобщи Маринов пред участниците във форума.  По думите му главната роля на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи е посредством  нея да се чува гласът на чиновниците и да се извеждат и вземат решение общите проблеми. Пожелавайки ползотворна работа на участниците, той ги увери, че ще направи всичко по силите си, този разговор да продължи в полза на всички чиновници във ведомството.

Със Седмата постоянна Национална конференция СФСМВР отбелязва и 10-ата годишнина от своето основаване в наличието на повече от 240 делегати. Гости на форума са президентът на КТ " Подкрепа " Димитър Манолов, ръководителите на синдиката на чиновниците в пандизите и профсъюз " Охрана " на Министерството на правораздаването и режисьорът на кино лентата " В кръг " Стефан Командарев.

Форумът е висшият орган на СФСМВР, пред който на всеки две години се регистрира активността и се прави избор за нов директорски съвет.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР