Министърът на вътрешните работи Младен Маринов коментира във Варна, че

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов коментира във Варна, че
Коментари Харесай

Младен Марнов: Трябва да повишим сигурността на служителите на МВР

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов разяснява във Варна, че работата на министерството е да направи всичко допустимо да се понижи броят на случаите с служители на реда по време на работа.

Маринов откри обичайния благотворителен концерт в поддръжка на децата и фамилиите на починали и потърпевши служители на реда и пожарникари. Той се организира за десета година по самодейност на регионалния профсъюз на полицейските чиновници. 110 са фамилиите и децата на починали и потърпевши чиновници на Министерство на вътрешните работи, подкрепени с тази акция.
Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Ежедневно сътрудниците излизат на работа и не знаят какво ги чака. Това, което ние би трябвало да създадем, е да повишим тяхната сигурност, като ги окомплектоваме с нужните защитни средства. Знаете, преди време стартира окомплектоването на всички служители на реда в бронежилетки, със специфични средства за отбрана при разнообразни обстановки. За пожарникарите - особено защитно облекло. Миналата година отпуснахме 2 млн. лева, с цел да бъде закупено такова. Така че това е пътят, по който можем да понижим такива контузии и произшествия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР