Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният секретар на

...
Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и главният секретар на
Коментари Харесай

Младен Маринов се срещна с футболните рефери

Министърът на вътрешните работи Младен Маринов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов се срещнаха през днешния ден с футболните ни рефери и членове на Съдийската комисия в Национална футболна база " Бояна ". Срещата, организирана от Българския футболен съюз, бе следващата самодейност за запазване на феърплея в родното състезание, като главният акцент в нея бе обезпеченият ангажимент от страна на държавните управляващи за обезпечаване на сигурността на длъжностните лица. " Вие сте хората, от които зависи честната игра, по тази причина още един път наблягам готовността на органите на реда да реагират при подадени от вас сигнали за какъвто и да бил напън ", обърна се към арбитрите министър Маринов. От своя страна основен комисар Иванов моли: " Нека дружно покажем, че българските съдии са съзнателни. Обещавам ви да се погрижим всевъзможни опити за вмешателство в работата ви да бъдат обезвредени. "

Към посланията се включи и първият вицепрезидент на Българския футболен съюз Йордан Лечков, който сподели: " Пожелавам ви да запазите отличното си равнище от интернационалните мачове и в нашето състезание. Съществуват всички предпоставки за това, а и страната застава напълно зад вас. "
На всички рефери бе обяснена процедурата, по която да алармират за възможни опити за напън, като още веднъж бе подчертана и ролята на експертното звено по честността към БФС и дейната му работа за опазване на феърплея по родните терени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР