Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и заместник-министърът Венцислав Катинов

...
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и заместник-министърът Венцислав Катинов
Коментари Харесай

Във Видин Демерджиев поиска отпушване на Дунав мост-2

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев и заместник-министърът Венцислав Катинов се срещнаха през днешния ден с управителни чиновници на видинската полиция.

Старши комисар Петър Коцин - шеф на ОДМВР-Видин, показа настояща информация за оперативната конюнктура в района и резултатите от подхванатите дейности на чиновниците на реда за попречване на закононарушения , свързани с нарушение на изборните права на жителите.

Министърът акцентира нуждата от дейна предварителна защита по линия на цялата полицейска активност - битка с стандартна престъпност, наркоразпространение, домашно принуждение, междусъседски спорове.
 Демерджиев не е сюрпризиран, а цената на един глас доближава 150 лева
Демерджиев не е сюрпризиран, а цената на един глас доближава 150 лева

Няма данни за заплащания с криптовалута

Вътрешният министър и заместник-министър Катинов посетиха центъра за видеонаблюдение на мостовото оборудване при Видин - Калафат. При инспекцията на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост-2 " те се срещнаха със спецификата на работата на място и разговаряха с дежурните български и румънски гранични служители на реда.

Контролно-пропускателният пункт работи на цялостен потенциал, само че трафикът остава натоварен, заяви комисар Димитър Чорбаджиев - шеф на РДГП-Русе и посочи, че за денонощие през пункта в посока Румъния минават по към 1400 автомобила. "

Абсюлютно недопустимо е скупчването на километрична опашка от товарни коли ", безапелационен бе министърът и уточни нуждата от основаване на взаимна работна група с румънската страна за реализиране на трайно решение на въпроса.

В търсене на работещо решение за облекчение на тежкотоварния трафик министър Демерджиев и регионалният шеф обходиха два близки терена, които в кратковременен проект могат да бъдат употребявани за отделяне на паркинги и облекчение на придвижването на тежки коли.

На последвалата работна среща в регионалната администрация министърът и регионалният шеф разясниха настоящи въпроси, свързани с организационно-техническата подготовка за идните избори и съответни дейности за решение на въпроса с тежкотоварния трафик на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост-2 ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР