Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети Златоград, Мадан и

...
Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети Златоград, Мадан и
Коментари Харесай

Терзийски: Създадена е организация за ваксиниране на всички служители и техните семейства

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети Златоград, Мадан и Баните. Придружен от шефа на ОД на МВР-Смолян старши комисар Николай Димов, той организира работни срещи със чиновниците в структурите на територията на дирекцията.

Запозна се на място с организацията и изискванията на работа в районното ръководство, районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ и ГПУ-Златоград, в РУ-Мадан и в полицейския участък-Баните.

" Искам персонално да Ви благодаря за положителната работа, за положените старания и реализирани професионални резултати ", с тези думи министър.  Терзийски се обърна към чиновниците и акцентира, че пандемията от COVID-19 добави спомагателни отговорности и задължения към така и така напрегнатото им всекидневие. 

" Непрекъснато се следи и се събират данни за равнището на заболеваемост измежду чиновниците. Високо е равнището на здравните услуги, предлагани от Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи.

Създадена е организация за поетапно имунизиране на всички, декларирали предпочитание чиновници и на техните фамилии ", увери министър Терзийски и акцентира, че за него и за управлението на Министерство на вътрешните работи е значимо сътрудниците да бъдат здрави и да работят стимулирано.

В рамките на срещите бяха разисквани настоящите задания по главните посоки на активност, материално-техническата обезпеченост, изискванията на труд, спецификите на криминогенната конюнктура в региона.

Вътрешният министър напомни и една от непрекъснатите задания на полицейските екипи - работата по пътна сигурност и акцентира, че повишеният надзор по съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата остава значим фактор за понижаване броя на тежките пътни катастрофи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР