Министърът на туризма Николина Ангелкова прати поздравителен адрес към председателя

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова прати поздравителен адрес към председателя
Коментари Харесай

Министърът на туризма с поздравителен адрес към Илиана Раева

Министърът на туризма Николина Ангелкова прати приветствен адрес към ръководителя на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева. Повод за специфичното писмо е идното публично разкриване на 36-о Световно състезание, което се организира в София в " Арена Армеец ".

 Бойко Борисов: България ще е хазаин на Евроволей 2021
Бойко Борисов: България ще е хазаин на Евроволей 2021

Премиерът заяви, че девойките са избрали да играят в Пловдив и Русе

Министър Ангелкова установи, че сходни събития водят в страната ни освен почитатели, само че и туристи.

Англекова поздравява Илиана Раева и нейния екип за отдадената работа към организацията на влиятелния конгрес.

Ето и цялостния текст на известието:

" ДО

ИЛИАНА РАЕВА

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Пожарна охрана ХУДОЖЕСТВЕНА

ГИМНАСТИКА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО РАЕВА,

Благодаря за поканата да вземам участие в формалното разкриване на 36-то Световно състезание по художествена гимнастика в София. За мен е чест след 31 години още веднъж да приветстваме на родна земя интернационалния хайлайф в спорта, станал обичан на генерации българи.

Убедена съм, че за следващ път България ще потвърди, че е измежду международните водачи в художествената гимнастика. Събития от подобен сан притеглят освен почитатели на красивия спорт, само че и хиляди туристи, които имат късмет да се допрян до част от многочислените забележителности на страната ни.

Така тя става все по-разпознаваема на туристическата карта и ускорява интереса на непознатите гости към почивки и пътувания у нас.

Не единствено в България, само че и в международен мащаб спортният туризъм става все по-разпространен измежду профилираните типове услуги и с всяка минала година броят на почитателите му се усилва.

Министерството на туризма поздравява Вас и екипа Ви за отдадеността в работата, с която подпомагате развиването на българските спортисти и млади гении. Вярвам, че всички състезатели и фенове на художествената гимнастика ще останат с прелестни усещания от България и ще се върнат още веднъж тук като туристи, с цел да опознаят богатата й история, просвета и природа.

Пожелавам триумф на българските девойки, чудесно показване на всички тимове и приятни мигове с изящния спорт! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР