Министърът на туризма на Гърция Харис Теохарис представи всеобхватен план

...
Министърът на туризма на Гърция Харис Теохарис представи всеобхватен план
Коментари Харесай

Гърция представи всеобхватен план за възстановяване на туризма

Министърът на туризма на Гърция Харис Теохарис показа изчерпателен проект за възобновяване на туризма в южната ни съседка, написа Kathimerini.

По време на изява в качеството му на ръководител на Глобалния комитет за ръководство на рецесии на Световната туристическа организация (UNWTO) на хибридно съвещание под егидата на Саудитска Арабия, Теохарис предложи проект за деяние, включващ четири стълба. Те са: обновяване на безопасно трансгранично пътешестване, безвредно придвижване на туристи, обезпечаване на ликвидност на бизнеса в туристическия бранш и поддръжка за работа и възобновяване на доверието на туристите. 

Предложенията на министъра на туризма бяха утвърдени единомислещо от пленарната зала на комитета на Световната туристическа организация и съставляват неговите рекомендации към членовете му. Темата на срещата беше възобновяването на световния туризъм през 2021 година, предава Агенция " Фокус ". 

Както уточни Теохарис, „ приемането на цифрови здравни решения или цифрови документи за имунизация против Covid-19 ще обезпечи допустимо най-бързото възобновяване на свободното придвижване сред страните. Европа одобри предлагането на премиера Кириакос Мицотакис и продължава с цифровия зелен документ, който ще способства за улеснение на пътуванията и подсилване на туризма “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР