Министърът на труда и социалната политика на Франция Елизабет Борн

...
Министърът на труда и социалната политика на Франция Елизабет Борн
Коментари Харесай

Френският социален министър също е с коронавирус

Министърът на труда и обществената политика на Франция Елизабет Борн е с позитивен тест за ковид. Това заяви самата тя в профила си в Twitter.

Елизабет Борн означи, че има намерение да продължи да извършва отговорностите си отдалечено. " Въпреки някои признаци се усещам добре. Погрижете се за себе си и околните си ", добави Борн.

Testée positive à la COVID-19, je continuerai d’exercer mes fonctions à distance. Malgré quelques symptômes, je me porte bien.
Prenez soin de vous et de vos proches.
— Elisabeth BORNE (@Elisabeth_Borne)

В неделя във Франция бяха регистрирани над 26 000 нови случая. Засега френското държавно управление устоява на натиска от страна на някои здравни експерти да наложи нов, трети локдаун болести увеличаващите се случаи на заразяване с ковид.

Премиерът Жан Кастекс даде обещание неговото държавно управление да направи всичко допустимо, с цел да няма трети локдаун за по-малко от две години.

В неделя френското здравно министерство заяви за 26 343 нови случая, което е спад спрямо 29 759 ден по-рано. Смъртните случаи се усилиха със 140 и доближиха до 90 429 от началото на пандемията.

Заетостта на местата за интензивни грижи е 82% - най-високата от ноември, когато Франция беше във втория си локдаун.

Общо от началото на пандемията в света са регистрирани над 120,3 милиона случая, над 96,8 милиона души са се възстановили, а над 2,6 милиона пациенти са умряли.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР