Министърът на транспорта в оставка - Николай Събев, публикува в

...
Министърът на транспорта в оставка - Николай Събев, публикува в
Коментари Харесай

Николай Събев за 29 г. от създаването на Еконт: Компанията изпълнява по 3,5 милиона обещания всеки месец

Министърът на превоза в оставка - Николай Събев, разгласява в обществените мрежи забавен текст във връзка 29 години от основаването на спедиторската компания Еконт, която от дълго време е водач на пазара. Припомняме, че точно Събев основава Еконт през 1993, само че сега, поради служебното си състояние, е оставил управлението на компанията в ръцете на други хора.

ЕТО КАКВО НАПИСА НИКОЛАЙ СЪБЕВ:

На 13 юли 1993 години записах ЕКОНТ и започнах спедиторски бизнес. Успявахме да вървим пред времето, тъй че когато пазарът изиска нещо, ние към този момент да сме там.

Преди 29 години това даде на българите свободата да си разменят артикули и услуги с минимално изпитание и евтино и сътвори фиктивен до тогава пазар.

Днес ЕКОНТ се ръководи от мощен женски тим който има вяра, че всяка доставена пратка е изпълнено заричане. И извършват 3 500 000, 3,5 милиона обещания на месец.

Всяка заран 1000 транспортни средства излизат от логистичните бази, а ЕКОНТ е високотехнологична компания, която продължава да е модел за пазарно държание и мислене в категориите на бъдещето.

Искам да окуража всеки, че с добър разбор на пазара, всеотдайна работа и професионално ръководство в нашата България можем да бъдем сполучливи.

Трябва да имаме вяра в себе си, да се учим и да имаме силата да се променяме.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР