Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще даде

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще даде
Коментари Харесай

Започва ремонт на над 80 км участъци от пътища в Южна България

Министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще даде старт на ремонта на над 80 км пътни сектори в Южна България.

Със средства от Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014 – 2020 година в границите на три лота ще бъдат рехабилитирани 50 км от път IIІ-663 Чирпан – Симеоновград, който е различен маршрут на Автомагистрала „ Марица “ и на път I-8 Поповица – Хасково.

50-километровата права е разграничена на три лота, а срокът за осъществяване на строителните работи е 15 месеца.

От 14 ч министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков ще разгласи и началото на рехабилитацията на 32 км от второкласния път II-59 Момчилград - Крумовград – Ивайловград, в който ще бъдат вложени над 20 млн. лева

Ремонтът на пътя е разграничен на два сектора. Първият, който е наоколо до село Карамфил, е към 6 км, а вторият – с дължина близо 26 км, ще се осъществя по Програмата за трансгранично съдействие ИНТЕРРЕГ V-A Гърция – България 2014-2020 година

На церемониите ще участва инж. Дончо Атанасов – член на Управителния съвет на Агенция „ Пътна инфраструктура “, ще има народни представители, регионални шефове, кметове и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР