Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова се

...
Министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова се
Коментари Харесай

След епистоларната комуникация Комитова и Беличев се срещнаха очи в очи

Министърът на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова се срещна през днешния ден с изпълнителния шеф на " Автомагистрали " ЕАД по негова молба.

На срещата бяха разисквани въпроси по отношение на активността на сдружението и промяната на управлението му.

Министър Комитова увери, че всички разплащания от страна на страната ще продължат без проблем и в период, а Беличев даде обещание последователност.

По-рано през днешния ден някогашният изпълнителен шеф на " Автомагистрали " ЕАД Стоян Беличев изясни за какво не напуща поста си. С отворено писмо той отговори на служебния районен министър арх. Виолета Комитова, че не са разговаряли по тази тематика и че бил изпратил шест писма.
 Стоян Беличев и Виолета Комитова си пишат писма за Обновена
Стоян Беличев и Виолета Комитова си пишат писма за " Автомагистрали "

Има " дребни " нередности за 220 млн. лева по подсилване на несъществуващи свлачища

Малко по-късно служебният министър на районното развиване и благоустройство арх. Виолета Комитова отговори на Стоян Беличев - също с отворено писмо.

Тя му предлага, по негова преценка, в случай че реши, че дава отговор на условията на Министерство на регионалното развитие за бистрота в работата на " Автомагистрали " и отбрана на държавните ползи, да кандидатствате при разкриване на конкурс за шеф на сдружението.
 Уволненият началник на
Уволненият началник на " Автомагистрали " отхвърля да напусне поста си

Стоян Беличев ще апелира заповедта на районния министър

Припомняме и че който й бе предоставен от депутатите от 44-то Народното събрание. В отчета се установяват съществени нарушавания и заобикаляне на закона за публичните поръчки посредством непосредствено възлагане от страна на страната на компания, която не разполага с потенциала да извърши дейностите по поръчките. Автомагстрали " е превъзлагала на други сътрудници тези планове. Едновременно с това от Министерство на регионалното развитие излязоха с информация, че на сдружения са давани задатъци по планове, за които даже не е имало направен механически план и като образец дадоха свлачищата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР