Министърът на правосъдието Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър

...
Министърът на правосъдието Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър
Коментари Харесай

Цачева и Цацаров се срещнаха с министъра на правосъдието и главен прокурор на САЩ

Министърът на правораздаването Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила и основният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила организираха работна среща с министъра на правораздаването и основен прокурор на Съединени американски щати Джеферсън Сешънс.

Те дискутираха двустранните връзки в региона на интернационалното правно съдействие в продължение на диалозите, водени през днешния ден по-рано при министър-председателя Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Направен бе обзор на Договора за екстрадиция сред Правителството на Република България и Правителството на Съединени американски щати за интервала от 2008 година до момента, както и на действието му за някои аспекти на правната взаимопомощ по наказателни каузи. Министър Цачева и основният прокурор Цацаров потвърдиха позицията, че действието на този контракт не може да бъде поставяно под подозрение, само че в тази ситуация с екстрадиционното произвеждане във връзка с Желяз Андреев и другите български жители по същото дело в Съединени американски щати, българските институции ще работят интензивно за отбрана правата на своите жители.

Министърът на правораздаването и основен прокурор на Съединени американски щати Джеферсън Сешънс е в България, с цел да вземе присъединяване на следващия ден в Министерската среща ЕС-САЩ по въпросите на правораздаването и вътрешните работи, която е в календара на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

По време на срещата на високо равнище в региона на правораздаването ще бъде прегледано съдействие във връзка с сигурността и правосъдната система в киберпространството, трансграничния достъп до електронни доказателства, транснационална проведена престъпност, както и битката с изпирането на пари, оповестиха от пресцентъра на министерството на правораздаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР