Министърът на правосъдието Данаил Кирилов отново се засегна и го

...
Министърът на правосъдието Данаил Кирилов отново се засегна и го
Коментари Харесай

Предозиране: Данаил Кирилов и кой "бил по-красив от мен"

Министърът на правораздаването Данаил Кирилов още веднъж се засегна и го заяви във " Facebook ". Този път " чашата му преля " от задявка, припомняща лафа му с " обърнатите файлове " и съпроводена от " монтаж ", както министрите назовават колажите с облиците си, които се споделят в обществените мрежи.

На 8 март Кирилов разгласява фотография на някогашния ръководител на Софийския областен съд Методи Лалов,

който в този момент е общински консултант в столицата от групата на " Демократична България ", и прикачи към нея следния текст:

" И този бил по-красив от мен. А какъв брой интелигентен!? Новото (юридическо) острие на Демократична България в СОС. Знае какво е pdf-файл и машинно четим формат. Поздравления, с аплаузи.

Уважаеми генерале (Атанас Атанасов), на този не съм давал единодушие да употребява мои фотоси в постовете си, а и ти беше загатнал нещо за атовете и магаретата, апелирам уведоми своя подопечен за правилото! Или най-малко го прати да играе тенис на кортовете на Малееви, да поотслабне малко и да разбере по какъв начин се придобива общинска благосъстоятелност преференциално. Ако е възприемчив, може и да разбере още повече за ограбените от Сф парцели до 2007. "


© "Фейсбук "

" И този бил по-красив от мен. А какъв брой интелигентен!? "

Неясното известие придобива смисъл, едвам когато човек се запознае с оповестеното ден по-рано от Лалов във връзка новината, че документите, които общинският съвет приема, ще стартират да се разгласяват в pdf формат на уеб страницата му чак след две години, тъй като толкоз време ще би трябвало на столичната администрация, с цел да се образова на това обикновено умеене, съгласно общинската съветничка от ГЕРБ Силвия Христова.

Ето какво разяснява по този въпрос Лалов:

" Това са следите, които високотехнологичният талант на госпожа Силвия Христова от ГЕРБ ще остави по дългия и изнурителен път до 02.02.2022 година Тогава юридическото острие на ГЕРБ в локалната власт планува Столичният общински съвет да има дарба да разгласява документите си в машинночетим формат, който разрешава на жителите и общинските съветници лесна и пълноценна обработка.

Явно Христова следва образеца на гения на обърнатите файлове Лианад Волирик, БРЕГ (Данаил Кирилов, ГЕРБ). "

Постът на Лалов е съпроводен от колаж, отдаден на министъра.

 Лианад Волирик, БРЕГ
© "Фейсбук "

Лианад Волирик, БРЕГ

Прави усещане, че на стената на Кирилов въпреки всичко се намират хора, които му обръщат внимание, че не прави положително усещане размяната на груби думи сред сътрудници. " Адвокатите би трябвало да се почитаме, даже някои от нас да са единствено юристи, други пък да са в политиката ", гласи един от мненията.
Кирилов се оправдава:

" Съжалявам в действителност, дълго се въздържах, " сътрудника " редовно разгласява монтажи с моя лик или име, без да разясня клеветите......така че, реторсия! "

За тези, които не са адвокати, разясняваме, че реторсията е юридически термин, който значи, че двете страни са " квит ", казано на диалект. Тоест когато на обещано нетежко действие се отговори със същото, никой не носи отговорност. Например двама души взаимно са си нанесли обиди или са си блъснали плесници.

" Голям смях. Много ме развесели ", разяснява Методи Лалов.

Засега съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов, към който Кирилов се обръща фамилиарно, не се е присъединил в " реторсията ".

А който е не запомнил какво е това " обърнати файлове " - това видео на " Господари на ефира " ще му напомни:

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР