Министърът на отбраната Стефан Янев потвърди, че подготовката за военно

...
Министърът на отбраната Стефан Янев потвърди, че подготовката за военно
Коментари Харесай

Стефан Янев потвърди, че ще се разполагат още изтребители на територията на България

Министърът на защитата Стефан Янев удостовери, че подготовката за военно наличие или в допълнение увеличаване на това военно наличие от други страни в НАТО на българска територия ще бъде направена с български сили. Бившият длъжностен министър председател уточни още, че Испания и Нидерландия ще изпратят изтребители в България , като те ще са за защита на българското небе.

" Такъв вид учения и тренировки е имало и в предишното ", посочи министърът. 
Стефан Янев: Работим по три вероятни сюжета при спор сред Русия и Украйна
" Подводници нямаме, всеки флот е хубаво да има такава дарба. Водят се диалози с избрана страна за избран вид подводници,...
Прочети повече
В изказването си след церемонията по встъпване в служба на президента Румен Радев Янев посочи, че изявленията на съветски политици с искане за отдръпване на НАТО до границите от 1997 година се вършат регулярно. Поводът - оповестеният от съветското външно министерство иск за извеждане на войските на НАТО от България и Румъния, който провокира остри реакции и на, и на.

" Да не остава усещане, че някой е показал с пръст България. Такива изказвания се вършат регулярно и не би трябвало да сме толкоз чувствителни. Решенията на България и Министерството на защитата ще бъдат съобразени с националния интерес ", изясни Янев.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР