Министърът на отбраната Красимир Каракачанов съобщи, че към момента няма

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов съобщи, че към момента няма
Коментари Харесай

Каракачанов: Към момента няма движение на мигранти към българската граница

Министърът на защитата Красимир Каракачанов заяви, че все още няма придвижване на незаконни мигранти към българската граница, както от турска, по този начин и от гръцка територия. По думите му обстановката може да се промени всеки един миг, защото бойните дейности в Сирия не престават, само че на този стадий всичко е умерено.

Поддържа се доста добър информативен продан и с гръцките, и с турските сътрудници, българските управляващи са подготвени за реакция в разнообразни обстановки, увери Каракачанов. Засега няма смяна в степента на подготвеност.
Красимир Каракачанов, министър на защитата: Имаме подготвеност, доизградени са всички уреди по българо-турската граница, в това число датчици, видеонаблюдение, това нещо, което преди година и половина - две го нямаше или не беше довършено. Сега всичко е готово. Включително сектори от границата сред България и Гърция, които са по-лесни за прекосяване на огромни маси, има преносими заградителни уреди, които при нужда могат да бъдат сложени, с цел да затруднят сходни напредвания. Засилен надзор, наблюдаване, в това число и на териториите на прилежащите страни.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР