Министърът на отбраната Красимир Каракачанов отхвърли като безотговорни твърдения, че

...
Министърът на отбраната Красимир Каракачанов отхвърли като безотговорни твърдения, че
Коментари Харесай

Саботираме НАТО? Това е безотговорно

Министърът на защитата Красимир Каракачанов отхвърли като безотговорни изказвания, че с неучастието си във военноморското " Посейдон-21 " саботираме натовско обучение и прикани към отговорност, когато става въпрос за армията.

От МО към този момент събощиха, че повода са случаи на ковид на два кораба.

" Писания от сорта, че с нашето безучастие саботираме натовско обучение, са безусловно безотговорни, съобщи Каракачанов.

Отново имаше опити за спекулации, не мога да схвана какви са тези хора, които във всяко едно нещо виждат някакъв " международен скрит план "  или си го измислят ", разяснява вицепремиерът.

" Как да изпратиш един транспортен съд с 40 души екипаж, на който има петима с Коронавирус? Това значи да рискуваш и останалите 35 - би било безусловно безконтролно, разяснява министърът.

При действителни бойни условия е едно, за обучение - препланира се и, в случай че се наложи, ще се включим на по-късен стадий ", добави Каракачанов.

Адмирал Ефтимов предложил на министъра на защитата присъединяване ни тази година да бъде прекъснато. За нас преди всичко беше грижата за здравето и живота на персоналния състав, уточни Ефтимов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР