Министърът на околната среда, храните и земеделското развитие на Великобритания

...
Министърът на околната среда, храните и земеделското развитие на Великобритания
Коментари Харесай

Филип Хамънд под критика: Нямал план за Брекзит без сделка

Министърът на околната среда, храните и земеделското развиване на Англия - Майкъл Гоув, упрекна финансовия министър Филип Хамънд, че не е подготвил страната за Брекзит без съглашение за изискванията за бракоразвод сред Лондон и Брюксел. Това заяви в. " Телеграф ", цитирайки личните си източници.

Освен това английските митници би трябвало да положат повече старания, с цел да оказват помощ на английските компании да се приготвят за следствията от Brexit без договорка, и също по този начин би трябвало да има сюжет за доставянето в Обединеното кралство на нужния размер медикаменти и храни посредством ферибот сред Обединеното кралство и страните от континентална Европа.

Вестникът отбелязва, че Гоув и Хамънд, който се застъпва за оптималната европейска интеграция на страната и намерено се опълчва на концепцията за овакантяване на Европейски Съюз без съглашение, са " на нож " по въпроса за налагането на мита върху импортираните селскостопански артикули при положение, че Brexit се случи без договорка.

На 23 юни 2016 година се организира референдумът за бъдещото участие на Обединеното кралство в Европейския съюз. На 29 март 2019 година Лондон би трябвало да напусне Европейски Съюз. По сегашната пътна карта би трябвало да има временен интервал до края на 2020 година

Това не е несъмнено при Брекзит без договорка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР