Министърът на образованието Красимир Вълчев посети Бургас за да види

...
Министърът на образованието Красимир Вълчев посети Бургас за да види
Коментари Харесай

Красимир Вълчев посети обновено училище в Бургас

Министърът на образованието Красимир Вълчев посети Бургас с цел да види по какъв начин са употребявани парите, за отпущането на които е съдействало неговото ведомство. С тях бяха актуализирани постройките на шест професионални гимназии .
Красимир Вълчев прегледа работилниците, новите кабинети и спортната площадка в Професионална гимназия по строителство архитектура и геодезия " Кольо Фичето ".
" Развитието на образованието е гаранция за развиването на районите. Радвам се да видя, че тук инвестицията се е случила по най-хубавия метод “, сподели министър Вълчев.
С пари от плана е реконструиран дворът, построена е ограда, сложена е топлоизолация на подземения етаж на постройката, поливна система, съвременно енергоспестяващо осветяване, построена е система видео наблюдаване и са засадени зелени шубраци. В помощ на образователния развой е предоставено ново компютърно и мултимедийно съоръжение, конфигуриран е програмен продукт.
Ремонтите в гимназията са по план " Подобряване качеството на професионалното обучение посредством рационализация на просветителната инфраструктура в шест професионални гимназии в Бургас ". Той се осъществя с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия " Региони в напредък " 2014-2020 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР