Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще бъде на

...
Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще бъде на
Коментари Харесай

Министърът на образованието ще посети Панагюрище

Министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще бъде на работно посещаване в Панагюрище на 5 февруари 2019 година /вторник/.

По време на работното посещаване, министър Вълчев ще прегледа част от изпълнените обекти по план „ Ремонт, въвеждане на ограничения за енергийна успеваемост и досегаемост на средата, доставка на ново съоръжение и обзавеждане и благоустрояване на прилежащи площи към просветителни институции по Оперативна програма „ Региони в напредък “ 2014-2020, предпочитана ос 1 „ Устойчиво и интегрирано градско развиване “ - ДГ „ Първи юни “ и ДГ „ Райна Княгиня “.

Министърът на образованието и науката ще участва и на формалното разкриване на новата индустриална постройка на компания „ Оптикс “ АД в двора на „ Майкро Оптикс Юръп “.

Министърът ще организира работни срещи с управлението на община Панагюрище, с представители на бизнеса – сътрудници по плана за осъществяване на дуално образование в община Панагюрище, с шефове на просветителни институции, с учители, с представители на синдикалните организации. Ще посети и Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм.

От пресцентъра на МОН оповестяват, че изказвания пред медиите са планувани в 12:35 часа в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм.

До момента министър Вълчев е обиколил 55 общини, Панагюрище е 56-тата. Една от главните му задания е да ревизира на място успеваемостта на ограниченията за връщане на отпаднали от образованието деца назад в учебно заведение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР