Министърът на младежта и спорта Весела Лечева връчи купата след

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева връчи купата след
Коментари Харесай

Весела Лечева връчи купата след демонстративната среща между звездите на снукъра Рони О'Съливан и Джими Уайт

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева връчи купата след демонстративната среща сред огромните звезди на снукъра Рони О`Съливан и Джими Уайт.

Двубоят, който е част от WINBET Snooker Special, се организира при огромен зрителски интерес във волейболната зала на Левски София.
 България и Унгария ще си сътрудничат в спорта след значими срещи на Весела Лечева в Будапеща
България и Унгария ще си сътрудничат в спорта след значими срещи на Весела Лечева в Будапеща

Ето детайлности

„ Участието на две толкоз огромни звезди на международния снукър е най-хубавата реклама на спорта. Президентът на федерацията Олег Велинов поставя съществени старания за неговото развиване, а такива събития единствено могат да привлекат още повече почитатели и искащи да играят снукър. Поздравявам уредниците, спонсорите и публиката за довечера, която последователите на играта ще помнят дълго време “, сподели министър Весела Лечева.

Рони О`Съливан, прочут с прякора Ракетата, е считан за един от най-талантливите и най-успешни състезатели в снукъра за всички времена. Тази година той завоюва седма международна купа и изравни върха на Стивън Хендри. Джими Уайт е взел участие в шест финала на международно състезание. Той е и троент международен първенец за ветерани, международен отличник на двойки и международен първенец при дилетантите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР