Министърът на младежта и спорта в служебното правителство Андрей Кузманов

...
Министърът на младежта и спорта в служебното правителство Андрей Кузманов
Коментари Харесай

Кралев сдаде министерския пост на Андрей Кузманов

Министърът на младежта и спорта в служебното държавно управление Андрей Кузманов встъпи публично в служба и пое поста от Красен Кралев. Церемонията се състоя в постройката на министерството.

„ Разчитам и оценявам професионализма на хората в моя бранш. Ще работя транспарантно в полза на обществото и ще се опитам да подобря още повече работата на министерството. Не може да става и дума за реваншизъм “, съобщи министър Кузманов.

ВИЗИТКА

Андрей Георгиев Кузманов получава междинното си обучение в Централното спортно учебно заведение „ Олимпийски очаквания “, а по-късно приключва Националната спортна академия в София през 1991 година Дипломиран преподавател е по физическо образование и треньор. Магистър е по „ Физическо образование “.

Бронзов медалист от Европейското състезание по съвременен петобой през 1985 година, нееднократен републикански първенец по плуване и съвременен петобой.

В професионалния си път се е занимавал с анализиране и управление на учебно-тренировъчен състезателен развой по съвременен петобой, организация и осъществяване на надпревари. Бил е треньор по съвременен петобой в разнообразни спортни клубове.

Има опит в частния бранш на управителни позиции в региона на търговията, производството, услугите, маркетинга и рекламата.

Президент е на Европейската конфедерация по съвременен петобой, ръководител на Българската федерация по съвременен петобой и на Балканската конфедерация по съвременен петобой. Член е на Комитета по бизнес въпроси на Международната федерация по съвременен петобой.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР