Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща
Коментари Харесай

Министър Кралев проведе работна среща с посланика на Русия Анатолий Макаров

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев организира работна среща с съветския дипломат Н. Пр. Анатолий Макаров. Двамата разискаха обичайно положителните връзки сред Русия и България в региона на спорта и съдействието сред спортисти, треньори и спортни академии.

Макаров насочи покана към министър Кралев за посещаване в Русия от името на съветския министър на спорта проф. Олег Матицин. По време на визитата в Русия работна група ще изготви проект за деяние по съществуващото съглашение сред България и Русия в областта на спорта. Желанието за задълбочаването на съдействието сред двете страни в тази област бе оповестено през 2018 година при визитата в България на Павел Колобков, който по това време беше министър на спорта на Руската федерация.

По време на срещата бяха контрактувани още две визити от българска страна в Русия. Зам.-министърът на младежта и спорта Николай Павлов, отговарящ за бранш " Младеж ", ще вземе присъединяване в Международния юношески конгрес Евразия Global (2-8 септември) в Оренбург. Зам.-министър Стоян Андонов също ще посети Русия, като ще вземе присъединяване в 9-и Международен състезателен конгрес в Екатеринбург през октомври.
 Приветствие на министър Кралев във връзка Международния ден на младежта
Приветствие на министър Кралев във връзка Международния ден на младежта

" Тази година е особена и изпълнена с редица провокации "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР