Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни
Коментари Харесай

Министър Кралев награди медалистите от Европейскoто по кикбокс за деца, юноши и девойки

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни плакети на ММС медалистите от европейското състезание по кикбокс за деца, юноши и девойки младша и старша възраст в Дьор (26-31 август). В унгарския град България бе показана от 62 състезатели, които завоюваха 39 медала - 17 златни, 9 сребърни и 13 бронзови в другите стилове (К1, фул контакт, лоукик, пойнтфайтинг, лайт контакт, киклайт контакт).

В генералното класиране по оценки нашата страна зае 4-ото място от общо 39 страни, а за първи път в историята на българския кикбокс състезателите ни приключиха на първата позиция в жанр пойнтфайтинг. Министър Кралев поздрави състезателите и им пожела нови бъдещи триумфи.

По време на срещата ръководителят на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай Галин Димов срещна Кралев с бъдещите надпревари на кикбоксьорите при мъжете и дамите. На националите им следва международно състезание в стиловете лоукик, К1 и лайт контакт, което що се организира от 19 до 26 октомври в Сараево (Босна и Херцеговина), а в края на ноември в Анталия (Турция) започва и шампионатът на планетата в другите три стила - фул контакт, киклайт контакт и пойнтфайтинг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР