Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен
Коментари Харесай

Красен Кралев награди джудиста Ивайло Иванов за успеха му в Минск

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетен плакет на ММС джудиста Ивайло Иванов и неговия треньор Атанас Герчев за отличното показване на Европейските игри в Минск.
 Връщаме се с 18 медала от Минск, вижте всичките ни призьори и първенци
В беларуската столица нашият състезател завоюва сребърен орден в кат. до 81 кг. и стана европейски вицешампион. По време на шампионата представителят ни отстъпи само на белгиеца Матиас Касе и това му обезпечи второто място в крайното класиране.

Броени дни след триумфа си Иванов завоюва и още едно отличие - бронз на Гран при шампионата в Будапеща. В момента българският играч се подрежда пети в олимпийската сан листа.



Красен Кралев пожела на Ивайло Иванов да продължава подготовката си все по този начин стимулиран и да радва българската общност с триумфите си.

По време на срещата спортният министър и вицепрезидентът на Българската федерация по джудо Даме Стойков разискаха и представянето на кадетите на Европейското състезание във Варшава.

В полската столица българските състезатели завоюваха за страната ни два медала - сребро на Анастасия Балабан и бронз на Лидия Брънчева.

От федерацията допълниха, че подготовката на другите ни двама водещи състезатели Ивелина Илиева и Янислав Герчев върви по проект.

В момента българският тим се приготвя интензивно за Световното състезание в края на август в Токио. Година по-късно залата, на която ще се организира шампионата на планетата, ще одобри и джудистите на Олимпийските игри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР