Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, кметът на Пазарджик

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, кметът на Пазарджик
Коментари Харесай

Министър Кралев откри спортен комплекс в Пазарджик

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев, кметът на Пазарджик Тодор Попов и президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев откриха състезателен комплекс " Зона на здравето ". На повърхност от над 20 дка са ситуирани стадиони за футбол, волейбол и баскетбол, тенис корт, уреди за фитнес навън.
 Федерацията по джудо благодари на премиера Борисов и министъра на спорта Кралев
Федерацията по джудо благодари на премиера Борисов и министъра на спорта Кралев

Домакинствата на два от най-големите спортни конгреси бяха извоювани с голямото подпомагане от страна на българското държавно управление

" Зоната на здравето е чудесно оборудване, което може да служи за образец на всеки един град. Благодаря на господин Попов, на Ренета Камберова и на целия екип на Община Пазарджик за всичко, което вършат за развиването на българския спорт. Неслучайно и изцяло справедливо Пазарджик е Европейски град на спорта за тази година. Приветстваме и почитаме всичко това, което се прави за развиването на спорта през последните години, а то не е по никакъв начин малко. Тук сме, с цел да подкрепим дейностите на администрацията. В ММС към този момент има импортиран план за реконструирането на зала " Васил Левски ", който е утвърден и ще бъде финансиран. Кметът и неговият екип имат цялостната поддръжка на министерството и се надяваме да продължаваме да работим дружно за просперитета на пазарджишкия и на българския спорт. Пожелавам триумф на всички, най-много на прелестните деца, които ще употребяват този комплекс, на пазарджишките спортисти и на нашите другари от Община Пазарджик, които вършат толкоз доста за развиването на спорта ", съобщи министър Кралев при откриването на спортния комплекс.
 Директорът на спортното учебно заведение в Плевен беше отхвърлен от служба
Директорът на спортното учебно заведение в Плевен беше отхвърлен от служба

Пламен Георгиев е упрекнат за съзнателно закононарушение

Кметът на Пазарджик Тодор Попов и Ренета Камберова, която е част от Общинския съвет, благодариха на министър Кралев за положителното партньорство и помощта, която ММС оказва за развиването на спорта в града.

" Това е следващият значим ден за нашия град. Иска ми се след няколко години Пазарджик да има най-хубавата спортна база и да се трансформира в модел, който да се мултиплицира и в останалата част от България. Одобрявам политиката на министър Кралев, тъй като той е човек, който от няколко години поредно прави по този начин, че българският спорт да бъде гарантиран. Направиха се значително спортни уреди, спортни зали. Помага за всичко и съм срещал същинско схващане от него, което се надявам, че ще продължа да срещам в негово лице. Това е образецът, който би трябвало да се следва. Когато локалната власт и централната си оказват помощ и вървят ръка за ръка, резултатите, които се реализират, са положителни за всички ", съобщи кметът на Пазарджик.
 Голяма стъпка за развиването на
Голяма стъпка за развиването на " Карате-до " у нас

Вижте каква е тя

На откриването на комплекс " Зона на здравето " участва и бронзовият олимпийски медалист в джудото Георги Георгиев, който е шеф на локалното спортно учебно заведение.

По време на церемонията бяха отличени тимовете на баскетболния " Хебър ", който стана притежател на Купата на България за дилетанти, отборът по бадминтон - екипен републикански първенец за дами, както и самостоятелни състезатели от Пазарджик с триумфи в разнообразни съревнования.

След откриването на спортния комплекс министър Кралев и кметът на Пазарджик Тодор Попов разискаха план за реконструирането на залата по художествена гимнастика, който ще бъде финансиран от ММС.
 Българската федерация по волейбол показва цялостната си поддръжка към Правителството на Република България
Българската федерация по волейбол показва цялостната си поддръжка към Правителството на Република България

Сигурни сме, че нашето положително съдействие ще продължи и в бъдеще!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР