Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с
Коментари Харесай

Тренировка във фитнеса - след измерване на телесната температура

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев издаде заповед, с която се актуализират напътствията за използване на противоепидемичните ограничения в спортни обекти и уреди при провеждането на спортни занимания. Те са съгласувани с министъра на опазването на здравето Кирил Ананиев и би трябвало да бъдат спазвани от притежателите (наемателите) на спортните обекти, спортистите, треньорите, длъжностните лица и личния състав на подготвителните зали.

Издадената заповед позволява самостоятелни и групови спортни занимания на закрито, както и самостоятелни и групови спортни занимания на закрито и намерено за деца до 18 годишна възраст, като се организира наложителен филтър на входа на оборудванията с премерване на телесната температура. Задължително е осъществяването на влажно разчистване и стерилизация на под и повърхностни в спортните уреди.

Спортисти, треньори и длъжностни лица са длъжни да почистват контактните повърхности на употребяваните уреди или принадлежности с обезпечените за задачата дезинфектанти. Задължени са и да бъдат с чисти спортни обувки и облекло, които са предопределени единствено за потребление в залата.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР