Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и областният управител

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и областният управител
Коментари Харесай

Министър Кралев инспектира спортни обекти във Варна

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и регионалният шеф на Варна Стоян Пасев инспектираха ремонтните действия на залата за повдигане на тежести към Спортно учебно заведение „ Георги Бенковски и водна спортна база “Бриз ”.

И двата обекта ще бъдат открити до месец.

Модернизирането на залата в спортното учебно заведение ще обезпечи отлични условия за тренировките на учениците. В момента се усъвършенства енергийната успеваемост на постройките, санитарните пространства и пожарната сигурност.

Проектът, който ММС подкрепя финансово е импортиран от шефа на Спортно учебно заведение „ Георги Бенковски “ и е на стойност 110 450 лева с Данък добавена стойност.



По време на инспекцията участваха още Христо Христов, олимпийски вицешампион и европейски и международен за младежи,  Стефчо Христов - международен първенец за кадети, президентът на състезателен клуб по повдигане на тежести “Титан ” Радостин Димитров, треньорът на клуба Живко Николов и госпожа Евелина Янчева, шеф на СУ “Георги Бенковски ”.

Във водна спортна база “Бриз ” се ремонтират съществуващите хангари, съблекални, бани и тоалетни, като главната цел на плана е реновиране на материално-техническото положение.

ММС подкрепя финансово строителните действия след импортиран план от Спортен клуб „ Черно море “ - Бриз на стойност 160 202,14 лева с Данък добавена стойност.



С реализирането му, ще се основат по-добри условия за всички трениращи спорта ветроходство, а по този начин ще нарасне и ползата към морските спортове.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР