Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на
Коментари Харесай

Министър Красен Кралев и кметът на Варна Иван Портних откриха ремонтираната зала Приморец

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Варна Иван Портних откриха напълно ремонтираната зала " Приморец " в състезателен комплекс " Чермо море ". Ето какво написа министър Кралев по този мотив в обществената мрежа " Facebook ":

" Заедно с кмета на Варна Иван Портних открихме напълно ремонтираната зала " Приморец " в състезателен комплекс " Черно море ". Реконструкцията на оборудването е осъществена с финансиране от Община Варна, като в ремонтните дейностите се включиха състезатели, треньори и родителите на децата, трениращи в БК " Черно море ". Получих признателен плакет от президента на баскетболния клуб доктор Георги Ганчев и изпълнителния шеф на отбора Саша Топчов.
 Снимка 490895
Източник:

Модернизацията на зали в състезателен комплекс " Черно море " ще продължи и в идващите месеци. Предстои ремонт на зала " Меридиан ", която се употребява за тренировки по повдигане на тежести. Предвижда се построяването на вентилационна система, слагане на топлоизолация, ремонт на съблекалните и санитарните възли. ММС ще финансира и слагането на хидроизолация на покрива на зала " Христо Борисов ", в която баскетболните и волейболните тимове на " Черно море " игрят формалните си мачове. Общата стойност на инвестицията ще бъде 123 000 лева Допълнителни средства ще бъдат отпуснати, с цел да бъде облагородено и пространството пред залите.
 Снимка 490894
Източник:

До момента страната е вложила близо 1,7 млн. лева в модернизацията на спортната база " Черно море ". С 1 000 000 лева беше осъществено слагане на осветяване и замяна на тревната настилка на стадион " Тича ", който също е част от комплекса. 700 000 лева бяха обезпечени за цялостна рационализация на зала " Владислав ". Ремонтът започва през 2015 година с газифициране на оборудването и монтаж на нова осветителна апаратура. След това поетапно бяха актуализирани санитарните възли, построена беше хидроизолация, актуализирани бяха подовата настилка и трибуните.

Спортното министерство ще обезпечи и 120 000 лева, с които да бъде закупено ново осведомително табло на стадион " Тича " във Варна. Съоръжението се употребява за домакинските мачове на " Черно море " в Първа лига ".
 Снимка 490893
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР