Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на
Коментари Харесай

Министър Кралев откри обновената закрита писта за лека атлетика в Кюстендил

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и кметът на Кюстендил Петър Паунов откриха обновената закрита писта за лека атлетика, която се намира на стадион " Осогово ".

" За мен е наслаждение да бъда тук измежду Вас. Щастлив съм, че с един от най-хубавите български кметове Петър Паунов успяхме дружно да осъществяваме този план за Царицата на спортовете. Аз знам, че той прави доста за спорта в Кюстендил и когато пристигнах да беседвам с него, с цел да изберем обект, от който децата на града ще имат огромна потребност, ние се спряхме на тази зала. Спомням си в какво положение беше преди този момент и знам каква огромна потребност имате от оборудването, с цел да може да се занимавате с обичания си спорт. Сега съм доста удовлетворен по какъв начин е осъществен планът и с неспокойствие чакам Вашите триумфи ", съобщи министър Кралев.
 Снимка 424830
Източник:

На събитието участваха още Виктор Янев, регионален шеф на Кюстендил, Кирил Калфин и Радослава Чеканска, народни представители от Политическа партия ГЕРБ, Михаела Крумова, ръководител на общинския съвет, както и представители на над 10 спортни клуба на община Кюстендил.

" Искам откровено да благодаря на министър Кралев. Той е единственият човек, който нито заболявания, нито болки го стопираха да пристигна в Кюстендил. Само доскоро повече от 15 месеца в декемврийския мраз пристигна да види тази зала и пое уговорката. Благодарим за огромното сърце ", сподели кметът на Кюстендил Петър Паунов.
 Снимка 424831
Източник:

Ремонтът е на стойност 381 640 лева, като средствата за него са обезпечени от Министерството на младежта и спорта.

В залата за лека атлетика са осъществени демонтажни действия, монтаж на газови съоръжения, машини и уреди за обезпечаване на микроклимата в спортните уреди и са сложени нови осветителни тела. Ремонтирани са стените, положена е нова настилка върху пистата и са разчертани коридорите за тичане.
 Снимка 424832
Източник:
 Снимка 424833
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР