Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител

...
Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител
Коментари Харесай

Красен Кралев изгледа на живо футболния двубой между отборите Камчиец и Аксаково

Министърът на младежта и спорта и претендент за депутат от ГЕРБ-СДС във Варна Красен Кралев изгледа онлайн футболния дуел сред тимовете на " Камчиец " - гр. Дългопол и " Аксаково ".

Срещата е част от програмата на пролетния полусезон в " А " регионална футболна група -Варна.

Преди началото на мача Кралев подари спортни екипи и принадлежности на двата отбора.

" Искам да благодаря на всички поданици на Дългопол и Аксаково за поддръжката през последните шест години. Правим допустимо най-хубавото за региона и се надявам през идващите четири години да продължим да градим и да работим за Вас, за Дългопол, за варненския район и за България ", сподели Красен Кралев преди старта на мача и пожела триумф на футболистите.
 Стъки и други първенци отсякоха: Красен Кралев е най-успешният министър на спорта от всички кабинети на прехода
Стъки и други първенци отсякоха: Красен Кралев е най-успешният министър на спорта от всички кабинети на прехода

" По време на държавните управления на Бойко Борисов бяха вложени над 500 млн. лева в спортна инфраструктура в цялата страна "

Футболната намира се организира на стадиона в града, за който ММС отпусна 19 900 лева за ремонт на оградата, трибуните и съблекалните.

Най-голямото село в община Дългопол - с. Цонево също ще разполага с ново игрище за минифутбол на стойност 152 909 лева, а в края на 2020 година Министерски съвет отпусна 318 000 лева за ремонт на спортната зала в селото, както и 600 000 лева за построяването на нов физкултурен салон в с. Медовец.

В град Игнатиево следва построяването на спортна площадка за минифутбол и баскетбол на стойност 153 279 лева Ново игрище за минифутбол ще бъде издигнато и в с. Бенковски, като отпуснатите средства за построяването му са 149 948 лева Обектите са финансирани от ММС.

По време на визитата си Красен Кралев, дружно с кмета на Провадия Жоро Илчев, инспектираха и построяването на футболно игрище и фитнес навън в града, за което ММС отпусна 185 806 лева.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР