Министърът на културата остана единственият член на правителството от квотата

...
Министърът на културата остана единственият член на правителството от квотата
Коментари Харесай

Само Боил Банов от министрите остана извън листите на ГЕРБ

Министърът на културата остана единственият член на държавното управление от квотата на ГЕРБ, който няма място в депутатските листи. Това стана ясно, откакто ръководещите внесоха в районните изборни комисии цялостните описи на претендентите си за депутати. Крайният период за регистрация на листите е 2 март.
В Перник незабавно след поставения за лидер министър на финансите Кирил Ананиев е правосъдната Десислава Ахладова. Двама са отпред в София-област. Николина Ангелкова е втора след Младен Маринов.
 Сдружение Зограф “: Министър Боил Банов завършва мандата си като рекордьор по гафове и неосъществени обещания Сдружение " Зограф “: Министър Боил Банов завършва мандата си като рекордьор по гафове и неосъществени обещания
Като неоспорим рекордьор по позволени гафове и неизпълнени обещания през изтичащия си към този момент мандат се обрисува министърът на културата,...
Още един някогашен министър от “Борисов 3 ” се завръща в политиката с листите на ГЕРБ. Това е Данаил Кирилов, който бе правосъден министър, само че подаде оставка предишното лято след серия от кавги с негови постове във фейсбук. Той е на 10-а позиция в 23-и МИР. Две места по-нагоре в същата листа е музикантът и сегашен народен представител Калин Вельов. И различен някогашен министър от ръководство на ГЕРБ - Даниел Митов, който бе външен министър от квотата на Реформаторския блок в кабинета " Борисов 2 ", става претендент за народен представител. Той ще е втори след Бойко Борисов в 25-и МИР.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР