Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер отговори на критиките

...
Министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер отговори на критиките
Коментари Харесай

Лорер отговори на критиките на Слави Трифонов към ПП


Министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер отговори на рецензиите на Слави Трифонов, който написа през вчерашния ден в обществената мрежа Фейсбук, че "Продължаваме Промяната " не се допитват до съдружните си сътрудници и вършат каквото си желаят, като доста постоянно това не е положително за страната.

Пред Лорер сподели: "Звучи ми като мрън-мрън ".

На въпрос защо предизвестява Трифонов - отговори: "драма ".

"Не виждам по какъв начин виновен български политик сега може да разчита на политическа драма ,

с цел да остави България в лицето на една външна експанзия. Единственото, за което се тормозя, е България да бъда оставена без държавно управление при съществуването на война до нейните граници. Това е безконтролно политическо държание, безконтролно политическо говорене ", сподели още Даниел Лорер.

"Няма по какъв начин да се омаловажи достижението на българското държавно управление ,

което в една спешна обстановка, особено за енергетиката, тъй като това е недоволството, ние постигнахме необикновен напредък - от 100% подвластни от съветския газ, ние евентуално ще сме на нула % напълно скоро. Никой не стопира съдружните сътрудници да намират положителни покупко-продажби за газ, сходно на тази, която министър председателят, персонално признат в Белия дом от Камала Харис, съумя да контракти ", сподели министърът.

Лорер съобщи също, че в Министерски съвет имат доста добра връзка сред министрите ,

само че на открито партиите развиват този разговор не в най-хубавите направления.

"Изключително значимо е тази коалиция да продължи напред, защото тя е единствената допустима за България ", заключи Лорер.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР