Министърът на енергетиката в кабинета „Петков“ Александър Николов обясни пред

...
Министърът на енергетиката в кабинета „Петков“ Александър Николов обясни пред
Коментари Харесай

Защо наричат Сашо Кеша министър от кабинета „Петков“

Министърът на енергетиката в кабинета „Петков“ Александър Николов изясни пред „Нова телевизия“ произхода на прякора си Сашо Кеша, както постоянно го назовават в общественото пространство.

По думите на Николов прозвището идва не от енергийните среди, а от времето, в което е бил в телекомуникационния бизнес, където в продължение на 10 години се занимавал с ръководство на парични потоци за стотици милиони. „Това е прякор, който потегли от моите многоуважавани сътрудници, които доста обичам. Три години съм правил това нещо, по-късно три години съм се занимавал със сливания, придобивания и интернационален надзор и в същите интернационалните групи бях Сашо Риска“, описа Николов. По думите му във финансовия екип на компанията, в която е работил, е имало трима души с малко име Александър и по този начин се улеснявала неофициалната връзка.

Николов разяснява и изказванията на специалиста по сигурност Николай Радулов, с който дружно влязоха в политиката посредством партията „Има подобен народ“. Пред същата телевизия Радулов сподели, че получил информация за среща сред Николов и депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, която пред него Николов обяснил като инцидентна. В отговор досегашният министър предизвести, че „ако не престават тези неистини, те завършват с искова молба“. Добави, че е работил в компании в спор с политически лица „по тази линия“. Запитан срещал ли се е с депутата от Движение за права и свободи, отговори: „Абсурд.“
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР