Министъра на пропагандата в нацистка Германия, Йозеф Гьобелс през 1939

...
Министъра на пропагандата в нацистка Германия, Йозеф Гьобелс през 1939
Коментари Харесай

Кой и защо промени основната честота в музиката от 432 Hz на 440 Hz

Министъра на пропагандата в нацистка Германия, Йозеф Гьобелс през 1939 година издал общоприет декрет, с който наредил на всички да настроят тонът Ла 440 Hz, вместо на 432 Hz както е бил дотогава. Тонът Ла е музикалният звук, който съставлява отправната точка за настройването на музикалните принадлежности от музикантите. Има един елементарен апарат наименуван камертон, който взима тонът Ла постоянно по еднакъв метод. Именно дребната смяната в състава на метала, от който е създаден камертона дава честотата на творби тон да бъде строго избрана на 440 Hz, преди този момент същите тези камертони са взимали звукът ла, само че с 8 Hz по–малко. Височината на тона ла е същата, както и по рано. 440 Hz се употребява от 1939 година до наши дни.
Как се отразява на хората тази периодичност?
Като резултат от нея хората стартират да мислят и усещат по избран метод, те се потапят във вътрешен безпорядък. През 1953 година постановлението на Гьобелс е утвърдено от Международната организация по стандартизация (ISO). Направена е смяна и честотата 440 Hz е въведена като стандарт, макар митингите на професор Dussaut от Парижката консерватория, който е написал референдум, подписан от 23 000 френски музиканти. Те са упорствали да не се трансформира 432 Hz, с цел да се резервира музикална естетика и музикална осцилация на Вселената.
Тонът ЛА надъхан на 432 Hz е бил напълно съзнателно прикрит от света, тъй като това е точката на баланс в природата. 432 Hz е осцилация застъпена в правилото на Златно сечение (известно още като златна съразмерност, златен коефициент или [божествена пропорция] и сплотява свойствата на светлината, времето, пространството, материята, гравитацията и магнетизма към биологията, код на ДНК и съзнанието.
" Естествената конфигурация на 432 Hz има дълбоки резултати върху съзнанието на клетъчно равнище в нашето тяло. Чрез настройката на музикалните принадлежности и потреблението им на 432 Hz, вместо от 440 херца, атомите и ДНК стартират да резонират в естетика със серпантина на златното съответствие в природата. "
Брайън T. Колинс
Една нота има 12 хармоници, тъй като резонира с 12 ноти на музикалната канара (със междинните и устойчивите тонове). Нотите имат 12 хармоници, когато една нота се настрои на 432 Hz. Когато човек свири на ЛА, настроена на 440 Hz, се основават единствено осем хармоници. Музиката, настроена за 440 Hz е доста бедна и неприятна музика.
Честотата на планетата Земя е 8 Hz, макар че в последно време се трансформира. Алфа вълните, честотата на мозъка в отпуснато положение също са талази с периодичност 8 Hz. Когато слушаме музика настроена на 440 Hz, това прави по този начин, че тази съществена база от 8 Hz се трансформира на 8. 25 Hz, което значи, че генерираните хармоници не са в естетика с планетата. Човекът вибрира в диапазона на честоти от 16 до 32 херца, което е еквивалентно на музикалната гама от долно ДО до горно ДО, или една октава. Настройката на 440 Hz не е хармонична с честотата на човешкото създание, тъй като основата става 16,5. Когато слушаме музика на 440 Hz, първото нещо, което виждаме e изнемощялост, отмалялост, предпочитание да не вършим нищо, и това се случва, тъй като хармониците на тази музика не подхождат на вибрационна периодичност на индивида.
440 против 432
Проучванията демонстрират, че музиката би трябвало да се базира на естествени честоти на галактическата естетика на вселената, в случай че желаеме да бъде от изгода за човечеството. Института “Шилер” приканва за смяна на тона от 440 Hz на 432 Hz още веднъж, тъй като на 432 Hz е надълбоко преплетено с природата.
Неотдавнашното преоткриване на същинската природа на вибрационната сила демонстрира, че потреблението на 440 Hz основава вреден резултат в околната среда и се отразява зле на всички живи същества. Това създава смяна отвън природа от 8 Hz, в метода, по който мислим и в метода по който нашето ДНК управлява генетичната ни структура.
Тонът ЛА = 432hz звук е в основата на музиката и интелигентният дизайн в природата има хармонична основа в 432 вибрации в секунда. Налице са спомагателни изследвания, въз основа на придвижването на планетите и хармонични тонове. Тези тонове са с основа 432 Hz, това е като една солидна основа за музикалната конструкция и контролиране на нашето здраве.
След появяването на тази загадка информация, доста хора направиха свои самостоятелни проучвания, в това число Ananda Bosman и Мик Джагър от " Ролинг Стоунс ". Те потвърдиха позитивните реакции на обществеността, слушаща музика с честоти от 432 Hz.
Автор: Димитър Кирилов
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР