Министър в служебния кабинет се хвърли с ентусиазъм в защита

...
Министър в служебния кабинет се хвърли с ентусиазъм в защита
Коментари Харесай

Министър излезе на фронта! Как защити Радев

Министър в служебния кабинет се хвърли с възторг в отбрана на президента Румен Радев и атакува политици.

" Днес направихме доклад на това, което свърши служебното държавно управление за последните четири месеца. Бих поискал триумф на новото постоянно държавно управление.
-->
Новият министър на защитата ще завари два документа на бюрото си. Те са свързани с визитите на министрите на защитата на Сърбия и Ирак. Иначе новото държавно управление го чакат доста провокации в областта на защитата. Основното е модернизацията на българската войска. "

Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS служебният министър на отбраната Димитър Стоянов. 

" Президентът няма по какъв начин да носи отговорност за цялото служебно държавно управление. За оръжието за Украйна сме изпълнили всички условия. Изпращаме това, което имаме опция. Ген. Атанас Атанасов би трябвало да се съсредотичи върху други неща. Да гледа по какъв начин обединението на " недоверието " ще работи и по какъв начин ще се схванат изчегъртващите с изчегъртаните.

Нека ни убедят, че ще си имат доверие и ще работят, а не да приказват за импийчмънт на президента. Ние няма по какъв начин да дадем 155 мм снаряди на Украйна. Винаги сме следвали общоевропейската политика за Украйна. Просто България няма 155 мм снаряди и няма по какъв начин да ги дадем на украинската войска.

Към момента няма директна заплаха за вътрешната сигурност на България от войната в Украйна. Никога не са водени диалози за изпращане на български военнослужещи в Украйна. Такова решение се взима от Народното събрание. Приказките за изпращане на български военни в Украйна са следващите хибридки, които се употребяват от политическите партии за избрани техни цели ", коментира Димитър Стоянов ситуацията към войната в Украйна. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР