Министър-председателят Стефан Янев и посланикът на Великобритания Роб Диксън проведоха

...
Министър-председателят Стефан Янев и посланикът на Великобритания Роб Диксън проведоха
Коментари Харесай

Стефан Янев и британският посланик се срещнаха с представител на фирмата за машини за гласуване Смартматик

Министър-председателят Стефан Янев и посланикът на Англия Роб Диксън организираха среща с формалния представител на производителя на машини за гласоподаване „ Смартматик “ във връзка със закупуването на спомагателния брой машини, нужни за идния избор. Това оповестиха от държавната осведомителна работа. Разговорът, който се организира в Министерския съвет, беше иницииран по концепция на държавните управления на Англия и България.

Срещата беше предшествана от диалог на министъра на финансите Асен Василев с компанията производител в Министерството на финансите. Цялата информация и параметрите, разисквани по време на диалозите, са предоставени на Централната изборна комисия, с цел да може самостоятелният държавен орган да вземе осведомено решение по проблема.

По време на срещата в Министерския съвет английският дипломат изрази безапелационната си поддръжка за честното осъществяване на изборите у нас. Двете страни се увериха взаимно в напъните си идните парламентарни избори да бъдат извършени транспарантно и демократично.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР