Министър-председателят си удържа на думата за отварянето на ресторантите. Днес

...
Министър-председателят си удържа на думата за отварянето на ресторантите. Днес
Коментари Харесай

Проф. Денчев: Отвориха ресторантите, а кога, аджеба, ще отворят и университетите

 Министър-председателят си удържа на думата за отварянето на заведенията за хранене. Днес приказвах с председателя на Българската асоциация на заведенията за хранене Ричард Алибегов. Той доста държи да кажа, че е заречен на премиера и на здравния министър, че ще се съблюдават всички нужни противоепидемични ограничения. Това разяснява в " Денят онлайн " по Nova News проф. Стоян Денчев, почетен ректор на Университета по библиотекознание.

Той се надява, че в този момент ще се възроди и българският туризъм след огромния удар на коронакризата. Проф. Стоян Денчев чака, че на Черноморието няма да има ограничавания за туристите, каквито се чакат в Гърция, където се приказва и за имунизационни паспорти.

Той обаче изрази друго противоречие:

" Отвориха заведенията за хранене, на 1 април ще отворят нощните заведения, по кое време аджеба ще отворят университетите? Студентите имат потребност от това да си приказват с преподавателите, да гледат изражението на лицето. Университетите се трансформират в супермаркети за дипломи ".

Проф. Денчев даже призна, че обмисля да организира лекция в едно от околните до УНИБИТ заведения, с цел да може да се види със своите студенти. Сподели, че самодейността е тяхна.

" Народът се нуждае от здраве, само че имаме потребност да живеем естествен живот. Ние резервираме несъмнено плато ", акцентира той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР